Omschrijving

Deze onlangs gerenoveerde bedrijfsruimte te huur in Ieper, Belgiƫ, ligt dicht bij de Franse grens, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot de markten in beide landen.

Het heeft alles wat je zou verwachten van een modern zakencentrum, inclusief vergaderruimtes, co-werkruimte en kantoorruimte te huur.

Je hebt ook toegang tot meer ruimte voor recepties, seminars en evenementen op de ruime begane grond wanneer je het nodig hebt. Ook enkel het plaatsen van uw maatschappelijke zetel behoort tot de mogelijkheden!

Het bedrijventerrein Ter Waarde ligt dicht bij het openbaar vervoer, waaronder het busstation Ieper Ter Waarde en het treinstation van Ieper, en gemakkelijk te bereiken vanaf de N38, die Ieper verbindt met de snelweg A17.

Het bedrijventerrein is erg populair, dankzij de toegankelijkheid en de kwaliteit van de kantoren. Er is een scala aan dingen te doen buiten het werk, van de Captains 'Memorials - Captain Vaux Salvin Bowlby Museum tot Vestingen ter hoogte van het Jeugdstadion City Park.

Ligging:Te Ieper Business Park, aan de Noorderring (N38) aansluitend op de A19.In het Idola Business Center. Volledig nieuw ingericht en bemeubeld kantoor.
Parkingplaatsen achteraan het gebouw.

Inclusief: voltijdse receptiedienst, onthaal van post, ontvangst van bezoekers, registratie van inkomende telefoonoproepen, administratieve ondersteuning, onderhoud, elektriciteitsverbruik, internetaansluiting in de kantoren, individuele telefoonlijn, onroerende voorheffing, badgesysteem en logging, toegang 24/7, vrij gebruik van de cafetaria en meetingrooms. Instapklaar en onmiddellijk beschikbaar.

Prijs opgemaakt volgens de behoeften van de klant! Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek op 051/79.43.78, wij maken graag tijd voor u!

Opgepast; foto's kunnen afwijken en zijn van andere centra. Wij ontvangen u graag in ons eigen kantoor te Roeselare, dewelke deel uitmaakt van de groep!

Geografische info

Adres
Gemeente Ieper (8900)
Omgeving Industrieel

Overige Info

Vrij op onmiddellijk

Bebouwing

Ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Panden in de buurt