Omschrijving

In een oase van rust kunt u genieten van alle luxe die een mens heden ten dage nodig heeft. Met zicht op de majestueuze Broel-torens en de Leie boorden genieten van alles wat een rustige stadsomgeving te bieden heeft. Op minder dan 5 minuten wandelafstand bent u op de grote Markt van Kortrijk.

Het appartement is afgewerkt met hoogstaand kwalitatieve materialen.

De inkomhal voorziet een ruim gastentoilet en ruimte voor een vestiaire.

De beide slaapkamers zijn ruim en lichtrijk. Een slaapkamer heeft zelf een bijhorende dressing.

De badkamer op de nachthal biedt alle comfort om zalig weg te dromen bij een eigen verwenmoment. Ook hier werden kosten nog moeite gespaard en is deze afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen.

De leefruimte dewelke veel ruimte heeft voor een leef- en eetruimte, geeft direct contact met de buitenomgeving door zijn grote glaspartijen. Des te meer wanneer u de grote schuiframen opent. Ook op het terras kan men uitermate genieten van de rustige omgeving.

Ook vanuit de open keuken met toog is er direct contact met de leef- en eetruimte. De keuken zelf werd hyper geĆÆnstalleerd en biedt enorm veel opbergruimte.

Met 2 en elk een wagen? Hier ook geen problemen tot parkeren in het stad van Kortrijk want bij de huur is er 1 parkeerplaats inbegrepen en kan een tweede worden bij gehuurd.

Financiƫle info

Prijs € 920,00
Gemeenschappelijke kosten € 75,00
Huurwaarborg € 3.600,00

Geografische info

Adres Dam 73
Gemeente Kortrijk (8500)
Omgeving Stad

Indeling

Living 48 m²
Terras 10 m²

Bebouwing

Bouwjaar 2017
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat

Comfort

Beschrijving verwarming aardgas

Panden in de buurt